Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista

Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä

Teneriffa: Teiden majesteettiset huiput kohtaavat upeat rannat – lomaelämyksiä jokaiseen makuun

teneriffa saaren infosivun kuvituskuva teide tulivuori ja hiekkaranta ja lentokone

Sää ja ilmasto Teneriffalla

Teneriffan saarella sää ja ilmasto vaihtelevat vuodenaikojen ja saaren eri osien mukaan. Tässä tiivistelmä sääolosuhteista eri vuodenaikoina ja saaren eri alueilla:

 1. Pohjoinen Teneriffa: Pohjoisosassa saarta on yleensä viileämpää ja kosteampaa kuin etelässä. Talvella voi olla sadekuuroja ja lämpötilat ovat matalampia, mutta silti leutoja. Kesäisin lämpötilat ovat miellyttäviä, mutta ilmasto pysyy kosteana.

 2. Eteläinen Teneriffa: Eteläosa on suositumpi turistien keskuudessa, koska siellä on kuivempi ja lämpimämpi ilmasto ympäri vuoden. Kesät ovat kuumia ja kuivia, talvet leutoja ja vähäsateisia.

 3. Kesä (kesäkuu – elokuu): Kesä on lämmin ja kuiva koko saarella. Etelässä lämpötilat voivat nousta hyvin korkeiksi. Pohjoisessa on viileämpää ja tuulista.

 4. Syksy (syyskuu – marraskuu): Syksy on yleensä leuto, ja sää pysyy vielä lämpimänä. Sateet alkavat lisääntyä, erityisesti marraskuuta kohti.

 5. Talvi (joulukuu – helmikuu): Talvet ovat Teneriffalla leutoja, etenkin etelässä. Pohjoisessa voi olla viileämpää ja kosteampaa. Vuorilla voi jopa sataa lunta.

 6. Kevät (maaliskuu – toukokuu): Keväällä lämpötilat alkavat nousta ja sateet vähenevät. Koko saarella on miellyttävän lämmintä, ja luonto on vehreimmillään.

Koko saarella sää voi vaihdella paljon lyhyidenkin etäisyyksien päässä, johtuen saaren vuoristoisesta maastosta ja passaattituulista. Vuorilla voi olla viileämpää ja sumuisempaa kuin rannikolla.

 

Teneriffa, joka on suurin Kanariansaarten saarista, tarjoaa monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Saaren ainutlaatuiset piirteet tekevät siitä yhden suosituimmista matkakohteista.

Teide-vuori: Teneriffan kruununjalokivi on Teide, Espanjan korkein huippu ja tulivuori. Teide National Park tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja vaellusreittejä.

Rannat: Teneriffalla on monipuolisia rantoja, aina mustahiekkaisista Playa de la Arenaan ja Los Gigantesin kallioista aina vaaleahiekkaisiin ranta-alueisiin etelässä.

Vihreät laaksot: Pohjois-Teneriffa on tunnettu vihreistä laaksoistaan ja kauniista Anaga- ja Teno-vuoristoista.

Santa Cruz de Tenerife: Saaren pääkaupunki on kulttuurin ja ostosten keskus, tunnettu myös upeasta karnevaalistaan, joka on yksi maailman suurimmista.

San Cristóbal de La Laguna: UNESCO:n maailmanperintökohde, La Laguna on täynnä historiallista arkkitehtuuria ja viehättäviä katuja.

Kanarialainen keittiö: Teneriffan ruoka on sekoitus espanjalaista ja afrikkalaista vaikutusta, jossa merenelävät ja paikalliset viinit ovat pääosassa.

Vesiurheilu: Teneriffa on suosittu surffauksen, purjelautailun ja sukelluksen kohde.

Vaellus ja Luonto: Teide National Park ja saaren monet muut luonnonpuistot tarjoavat upeita vaellusmahdollisuuksia.

Teemapuistot: Loro Parque ja Siam Park ovat kaksi Teneriffan suosituimmista teemapuistoista, jotka tarjoavat hauskoja elämyksiä koko perheelle.

Teneriffalla on ympäri vuoden miellyttävä ilmasto, mikä tekee siitä ihanteellisen matkakohteen kaikkina vuodenaikoina.

Yhteenvetona, Teneriffa tarjoaa jotakin jokaiselle matkailijalle, olipa kyseessä luonnon kauneuden ihailu, aktiivinen loma, kulttuurin kokeminen tai vain rentoutuminen upeilla rannoilla.

Teneriffan rantalomakohteet

Playa de las Américas

Playa de las Américas, sijaitsee Teneriffan eteläosassa ja on yksi saaren vilkkaimmista ja tunnetuimmista matkailukohteista. Se on erityisen suosittu nuorempien matkailijoiden keskuudessa, tarjoten laajan valikoiman aktiviteetteja ja viihdettä.

Playa de las Américas rakennettiin alun perin 1960-luvulla vastaamaan kasvavaan kysyntään turistikohteista Kanariansaarilla. Nykyään se on moderni ja vilkas lomakohde, jossa on erinomaiset palvelut ja infrastruktuuri. Ranta-alue on täynnä houkuttelevia hiekkarantoja, ja meriveden lämpötila on miellyttävä ympäri vuoden, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan uimiseen ja auringonottoon.

Yöelämä Playa de las Américasissa on yksi sen suurimmista vetonauloista. Alueelta löytyy lukemattomia baareja, yökerhoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat elävää musiikkia, DJ:itä ja erilaisia show-esityksiä. Alue on tunnettu myös sen monipuolisista ruokailumahdollisuuksista, jotka tarjoavat niin paikallisia kanarialaisia herkkuja kuin kansainvälisiäkin ruokia.

Aktiivisen loman ystäville Playa de las Américas tarjoaa monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten sukellusta, purjelautailua ja vesiskootteriajoa. Lisäksi alueella on useita golfkenttiä, joiden upeat maisemat tarjoavat unohtumattoman golfkokemuksen.

Vaikka Playa de las Américas onkin tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja ranta-aktiviteeteistaan, se tarjoaa myös rauhallisempia alueita niille, jotka etsivät hieman hiljaisempaa lomaa. Rantabulevardi on täydellinen paikka kävelyille, ja sieltä löytyy paljon kauppoja ja kahviloita, joissa voi nauttia merinäköalasta.

Kaiken kaikkiaan Playa de las Américas on monipuolinen kohde, joka tarjoaa jokaiselle jotakin – olipa kyseessä rentoutuminen aurinkoisella rannalla, jännittävät vesiurheilulajit tai vilkas yöelämä.

Los Cristianos

Los Cristianos on toinen suosittu lomakohde Teneriffalla, joka sijaitsee aivan Playa de las Américasin lähellä.
Alun perin kalastajakylänä aloittanut Los Cristianos on kasvanut rauhalliseksi ja perheystävälliseksi matkakohteeksi, joka tarjoaa erilaisen tunnelman kuin sen vilkkaampi naapuri.

Los Cristianosin ranta-alue on tunnettu laajoista, hienohiekkaisista rannoistaan, jotka ovat erityisen suosittuja perheiden keskuudessa. Rannoilla on tarjolla monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten snorklausta, sukellusta ja vesiskootteriajoa, mutta ne ovat myös ihanteellisia paikkoja rentoutua ja nauttia auringosta. Merivesi on tyypillisesti rauhallista ja sopii hyvin uimiseen ja leikkimiseen.

Los Cristianosin satama-alue on myös tärkeä osa kaupunkia. Sieltä lähtee säännöllisiä lauttayhteyksiä lähisaarille, kuten La Gomeralle ja El Hierrolle. Satamasta järjestetään myös valas- ja delfiiniretkiä, jotka ovat suosittuja perheiden ja luonnon ystävien keskuudessa.

Kaupungin keskusta on täynnä viehättäviä kahviloita, baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat niin paikallisia kanarialaisia ruokia kuin kansainvälisiäkin vaihtoehtoja. Shoppailumahdollisuudet ovat myös hyvät, ja sieltä löytyy monia liikkeitä ja markkinoita, joissa myydään paikallisia käsitöitä ja tuotteita.

Los Cristianosin ilmapiiri on rauhallisempi ja perhekeskeisempi kuin monissa muissa Teneriffan lomakohteissa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä, mutta silti lähellä kaikkia tarvittavia palveluja ja aktiviteetteja.

Costa Adeje

Costa Adeje, Teneriffan eteläosassa sijaitseva alue, on noussut yhdeksi saaren ylellisimmistä ja tyylikkäimmistä lomakohteista. Tämä moderni ja hienostunut alue tarjoaa loistavat puitteet niille, jotka etsivät korkeatasoista lomakokemusta yhdistettynä rentouttavaan rantaelämään ja laadukkaisiin palveluihin.

Costa Adejen rannikko on kuuluisa sen kauniista, hyvin hoidetuista rannoista, kuten Playa del Duque ja Playa Fañabé. Nämä rannat ovat ihanteellisia rentoutumiseen ja auringonpalvontaan, tarjoten pehmeää hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä. Alueella on myös useita ylellisiä rantaklubeja, jotka tarjoavat mukavuutta ja eksklusiivisuutta, kuten aurinkotuoleja, cabanas-palveluita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Costa Adejessa on laaja valikoima korkeatasoisia hotelleja ja lomakeskuksia, jotka tarjoavat huippuluokan majoitusta, spa-palveluita, gourmet-ravintoloita ja muita ylellisiä palveluita. Alue on tunnettu myös sen korkeatasoisista ravintoloista, joista monet tarjoavat hienostunutta kanarialaista ja kansainvälistä ruokaa upeissa ympäristöissä.

Aktiivisen loman ystäville Costa Adeje tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja. Golf on suosittu harrastus alueella, ja siellä sijaitsee useita maailmanluokan golfkenttiä upeilla näkymillä. Vesiurheilu, kuten purjelautailu, sukellus ja snorklaus, ovat myös suosittuja aktiviteetteja alueen selkeissä vesissä.

Perheille Costa Adeje tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja, kuten Siam Park -vesipuiston ja Aqualandin, jotka molemmat tarjoavat hauskaa ja jännitystä kaikenikäisille. Lisäksi alueen lähellä on useita ostoskeskuksia, joissa on laaja valikoima kauppoja, kahviloita ja viihdetarjontaa.

Costa Adeje on täydellinen kohde niille, jotka etsivät yhdistelmää ylellisyyttä, rentoutumista ja monipuolisia aktiviteetteja upeassa ympäristössä. Sen moderni ilme, korkeatasoiset palvelut ja kauniit rannat tekevät siitä yhden Teneriffan houkuttelevimmista lomakohteista.

Playa de la Arena

Playa de la Arena, sijaitsee Teneriffan länsirannikolla lähellä Los Gigantesia, ja on tunnettu erityisesti sen mustasta, vulkaanisesta hiekastaan. Tämä ainutlaatuinen ranta on yksi saaren kauneimmista, ja se tarjoaa rauhallisemman vaihtoehdon Teneriffan vilkkaammille lomakohteille.

Playa de la Arenan ranta on palkittu useita kertoja sinisellä lipulla, mikä on tunnustus sen puhtaudesta, turvallisuudesta ja palveluiden laadusta. Rannan musta hiekka, joka on peräisin alueen vulkaanisesta toiminnasta, tekee siitä erittäin mielenkiintoisen ja visuaalisesti vaikuttavan. Ranta on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten suihkuilla, wc:llä ja aurinkotuolien vuokrauksella.

Vaikka Playa de la Arena tunnetaan parhaiten rannastaan, alue tarjoaa myös muita aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Lähellä sijaitsee Los Gigantes, joka on kuuluisa jyrkistä merelle laskevista kallioistaan. Nämä kalliot tarjoavat upeita näkymiä ja ovat suosittu päiväretkikohde. Alueen vesillä järjestetään myös valas- ja delfiiniretkiä, jotka ovat ainutlaatuinen tapa kokea Atlantin valtameren rikas merielämä.

Playa de la Arenan kylässä on viehättävä valikoima kauppoja, baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä kanarialaista ruokaa ja kansainvälisiä herkkuja. Rauhallisempi ilmapiiri ja vähemmän tungosta kuin saaren eteläosan suosituimmissa kohteissa tekee siitä ihanteellisen paikan rentouttavalle lomalle.

Yhteenvetona, Playa de la Arena on upea kohde niille, jotka etsivät kaunista ja rauhallista rantalomaa Teneriffalla, kaukana suurten turistikeskusten vilinästä, mutta silti tarpeeksi lähellä palveluita ja aktiviteetteja, joita saarella on tarjota.

El Médano

El Médano, sijaitsee Teneriffan eteläosassa lähellä Reina Sofía-lentokenttää, on tunnettu rentouttavasta tunnelmastaan ja erinomaisista tuuliolosuhteistaan, jotka tekevät siitä yhden Euroopan parhaista purjelautailun ja kitesurffauksen kohteista. Tämä pieni rannikkokaupunki on säilyttänyt alkuperäisen kanarialaisen charmansa ja houkuttelee seikkailunhaluisia urheilijoita, perheitä ja niitä, jotka etsivät rauhallisempaa rantakohdetta.

El Médanon rannat ovat pääosin pitkiä ja hiekkaisia, tarjoten täydellisen ympäristön erilaisille ranta-aktiviteeteille. Pääraanta, Playa de El Médano, ulottuu useita kilometrejä ja päättyy Montaña Roja -luonnonsuojelualueeseen. Ranta on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa, ja se tarjoaa tilaa sekä rentoutumiseen että vesiurheiluun.

El Médanon vesiurheilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Alueen sääolosuhteet ovat ihanteelliset purjelautailulle ja kitesurffaukselle, ja täällä järjestetäänkin usein kansainvälisiä kilpailuja ja tapahtumia. Aloittelijoille ja kokeneemmille harrastajille on tarjolla useita kouluja ja vuokraamoja, jotka tarjoavat välineitä ja opetusta.

Kaupungin keskusta on tunnelmallinen, täynnä kahviloita, pikkupuoteja ja ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. El Médanon rento ja ystävällinen ilmapiiri kutsuu viipyilemään ja nauttimaan saaren elämäntyylistä.

Ympäröivä alue tarjoaa myös kauniita luontopolkuja ja näkymiä, erityisesti Montaña Rojan alueella, joka on suosittu patikointikohde ja tarjoaa upeita näkymiä sekä merelle että saaren sisämaahan.

El Médano on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät yhdistelmää aktiivista lomaa ja rentoutumista, tarjoten aitoa kanarialaista tunnelmaa ilman suurten turistikeskusten tungosta.

Teneriffan nähtävyydet ja aktiviteetit

Loro Parque

Loro Parque on yksi Teneriffan kuuluisimmista nähtävyyksistä, sijaiten Puerto de la Cruzin kaupungissa. Vuonna 1972 perustettu puisto on alun perin aloittanut papukaijojen suojelualueena, mutta on vuosien varrella kasvanut yhdeksi maailman arvostetuimmista eläinpuistoista, joka on omistautunut lajien suojeluun ja ympäristötietoisuuteen

 • Papukaijat: Loro Parque aloitti papukaijojen suojelualueena, ja sillä on edelleen yksi maailman suurimmista ja monipuolisimmista papukaijakokoelmista.
 • Orkideapuutarha: Puistossa on myös upea orkideapuutarha, joka esittelee näiden ainutlaatuisten kukkien monimuotoisuutta.
 • Planeta Penguin: Maailman suurin pingviiniakvaario, joka jäljittelee pingviinien luonnollista elinympäristöä.
 • Akvaario: Loro Parquen akvaario tarjoaa kiehtovan näkymän vedenalaiseen maailmaan, mukaan lukien haitunnelin.
 • Delfiinit ja merileijonat: Delfiini- ja merileijonaesitykset ovat sekä viihdyttäviä että opettavaisia, ja ne korostavat näiden älykkäiden eläinten suojelun tärkeyttä.
 • Gorillat, tiikerit ja muut isot kissaeläimet: Loro Parque tarjoaa myös mahdollisuuden nähdä monia muita suuria eläimiä, kuten gorilloja ja tiikereitä.
 • Loro Parque Fundación: Vuonna 1994 perustettu säätiö keskittyy eläinten ja niiden elinympäristöjen suojeluun. Se tukee yli 40 hanketta ympäri maailmaa.
 • Kestävä kehitys: Loro Parque on sitoutunut kestävään kehitykseen ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan muun muassa käyttämällä uusiutuvaa energiaa ja kierrättämällä.
 • Interaktiiviset kokemukset: Vierailijat voivat kokea lähikosketuksen moniin eläimiin ja oppia niistä opastetuilla kierroksilla ja interaktiivisissa näyttelyissä.
 • Perheystävällinen: Loro Parque on suunniteltu kaikenikäisille vierailijoille, ja siellä on runsaasti tiloja ja palveluita, jotka tekevät vierailusta miellyttävän kokemuksen koko perheelle.

Loro Parquen vierailu tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, jossa yhdistyvät viihde, oppiminen ja ympäristötietoisuus. Puisto on paitsi matkailukohde, myös aktiivinen osallistuja globaaliin luonnonsuojelutyöhön.

Siam Park

Siam Park, joka sijaitsee Costa Adejessa Teneriffalla, on yksi Euroopan suurimmista ja vaikuttavimmista vesipuistoista. Se avattiin vuonna 2008 ja on siitä lähtien tarjonnut kävijöilleen ainutlaatuisia vesiseikkailuja ja rentoutumismahdollisuuksia. Puiston suunnittelussa ja teemassa on otettu vaikutteita Thaimaasta, mikä tekee siitä visuaalisesti houkuttelevan ja ainutlaatuisen kokemuksen.

 • Tower of Power: 28 metriä korkea liukumäki, joka tarjoaa adrenaliiniryöpyn ja vie laskijat läpi haiden ja rauskujen täyttämän akvaarion.
 • The Dragon: Ainutlaatuinen liukumäki, jossa lasketaan suureen suppiloon, mikä luo keinon ”painottomuuden” tunteeseen.
 • Wave Palace: Maailman suurin keinotekoinen aaltoallas, jossa voi kokea jopa kolmen metrin korkeita aaltoja.
 • Lazy River: Rauhallinen joki, joka kuljettaa kävijät rentouttavalla matkalla läpi koko puiston.
 • Lost City: Perheille suunnattu alue, jossa on useita liukumäkiä ja leikkialueita pienemmille lapsille.
 • Cabanas: Siam Park tarjoaa mahdollisuuden vuokrata yksityisiä cabanas-alueita, jotka tarjoavat ylellisyyttä ja yksityisyyttä.
 • Ravintolat ja Kioskit: Useat ravintolat ja kioskit tarjoavat monenlaisia ruokailuvaihtoehtoja, aina pikaruoasta aasialaisiin herkkuihin.
 • Vesi: Puiston käyttämä vesi tulee suoraan merestä, ja sitä puhdistetaan ja desinfioidaan uusimpien ympäristöystävällisten teknologioiden avulla.
 • Energiatehokkuus: Siam Park on sitoutunut käyttämään uusiutuvaa energiaa ja toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Siam Park on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja, mukaan lukien TripAdvisorin matkailijoiden valinta -palkinnot parhaana vesipuistona maailmassa.

Siam Parkin vierailu tarjoaa unohtumattoman päivän täynnä hauskuutta ja jännitystä kaikenikäisille, olitpa sitten adrenaliinin metsästäjä tai etsit vain rentouttavaa päivää auringossa. Puiston ainutlaatuinen teema ja huippuluokan palvelut tekevät siitä yhden Teneriffan kohokohdista.

Teide National Park ja Teide-vuori

Teide National Park, joka sijaitsee Teneriffan sydämessä, on yksi Espanjan tunnetuimmista luonnon ihmeistä. Se on nimetty sen keskellä kohoavan Teide-vuoren mukaan, joka on Espanjan korkein kohta ja yksi maailman suurimmista saarivulkaaneista. Vuonna 2007 se nimettiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi sen ainutlaatuisen luonnon ja geologisen merkityksen vuoksi.

 • Korkeus: Teide on 3,718 metriä korkea, mikä tekee siitä Espanjan korkeimman huipun.
 • Maisemat: Vuoren huipulta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät yli koko saaren ja Atlantin valtamerelle.
 • Köysirata: Teiden huipulle pääsee vaeltamalla tai käyttämällä köysirataa, joka vie lähelle huippua.
 • Maasto: Kansallispuisto kattaa 18,990 hehtaaria ja sen maisema vaihtelee kuunmaisista laavakentistä ja kraattereista vihreisiin metsiin ja kukkuloihin.
 • Vaellusreitit: Puistossa on useita merkittyjä vaellusreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen ainutlaatuiseen kasvistoon ja eläimistöön.
 • Astronominen tarkkailu: Teiden puiston korkeus ja selkeät yötaivaat tekevät siitä yhden maailman parhaista paikoista tähtitieteelliseen tarkkailuun.
 • Keskuksia ja Näyttelyitä: Puistossa on useita tiedotuskeskuksia, joissa on näyttelyitä alueen geologiasta, kasvistosta ja eläimistöstä.
 • Opastetut retket: Tarjolla on erilaisia opastettuja retkiä, jotka antavat syvällisemmän ymmärryksen alueen luonnosta ja historiasta.

Teide National Park ja sen vaikuttava tulivuori tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön, joka on sekä kaunis että opettavainen. Se on paikka, jossa voit kokea luonnon voiman ja kauneuden samanaikaisesti, ja se on ehdoton käyntikohde kaikille Teneriffan matkailijoille.

Paljonko Teneriffan matka maksaa?

Teneriffan loman keskimääräiset kustannukset lähtöpaikkana Suomi riippuvat monista tekijöistä, kuten matkustusajankohdasta, majoituksen tasosta, lennon tyypistä ja lisäpalveluista. Keskimääräisten hintojen arviointi voi vaihdella vuoden ja tarjousten mukaan, mutta tässä on yleiskatsaus siitä, mistä hinta muodostuu ja karkea arvio kustannuksista:

1. Lennot
 • Hinta: Suomesta Teneriffalle lennot voivat maksaa noin 200-500 euroa henkilöltä riippuen sesongista, lentoyhtiöstä ja varausajankohdasta. Halpalentoyhtiöt voivat tarjota edullisempia vaihtoehtoja, mutta ne saattavat sisältää lisämaksuja matkatavaroista ja muista palveluista.
 • Tekijät: Sesonki (kesä ja talvi ovat kalliimpia), varausaika (varhainen varaus voi olla edullisempi), lentoyhtiön valinta.
2. Majoitus
 • Hinta: Hotellien hinnat Teneriffalla vaihtelevat suuresti. Keskimäärin hinnat ovat noin 50-150 euroa per yö keskitason hotellissa. Ylelliset hotellit tai all inclusive -vaihtoehdot voivat maksaa enemmän.
 • Tekijät: Sijainti (rannikkoalueet ovat kalliimpia), hotellin taso ja palvelut, matkan ajankohta.
3. Autonvuokraus
 • Hinta: Autonvuokrauksen hinta vaihtelee noin 25-50 euroa päivässä riippuen auton tyypistä ja vuokrauksen kestosta. Viikon autonvuokraus voisi maksaa noin 175-350 euroa.
 • Tekijät: Auton tyyppi, vuokrauksen kesto, varausaika, vakuutukset ja lisäpalvelut.
4. Muut Menot
 • Ruoka ja juomat: Noin 20-50 euroa per päivä henkilöä kohti, riippuen ruokailutottumuksista ja ravintolan tasosta.
 • Aktiviteetit ja retket: Kustannukset vaihtelevat suuresti aktiviteettien mukaan.

Keskimääräinen Kokonaiskustannus

Oletetaan, että matka kestää viikon (7 päivää) ja matkustetaan kahden hengen seurueessa:

 • Lennot: 400-1000 euroa (200-500 euroa per henkilö)
 • Majoitus: 350-1050 euroa (50-150 euroa per yö)
 • Autonvuokraus: 175-350 euroa viikolta
 • Ruoka ja aktiviteetit: 280-700 euroa (40-100 euroa per päivä)

Yhteensä: 1205-3100 euroa kahdelta henkilöltä viikon matkasta.

Huomioi, että tämä on vain arvio ja todelliset kustannukset voivat vaihdella. Matkustajien on hyvä vertailla hintoja ja etsiä tarjouksia matkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja hotellien verkkosivuilta. Lisäksi kustannukset voivat vaihdella suuresti riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja valituista palveluista.

aktiivinen aktiiviloma kanariansaarilla

Aktiiviloma Kanariansaarilla

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Aktiiviloma Kanariansaarilla Kanariansaaret, Espanjalle kuuluva saariryhmä Atlantin valtameressä, tarjoaa aktiivilomailijoille ihanteellisen yhdistelmän auringonpaistetta,

Read More »
gran canaria

Gran Canarian parhaat rannat

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Gran Canarian parhaat rannat lapsiperheelle Koe Gran Canarian parhaat rannat – Maspalomasin avarat

Read More »
luontoa kanariansaarilla

Gran Canarian ja Teneriffan luonto

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Kanariansaarten luonto Gran Canarialla ja Teneriffalla Gran Canarian ja Teneriffan saaret, osa Espanjan

Read More »
vuokra-autoja teneriffalla taustalla teide tulivuori

Auton vuokraaminen Teneriffalla

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Auton vuokraaminen ja autoilu Teneriffalla Teneriffa on yksi Kanariansaarten suosituimmista matkakohteista, joka tarjoaa

Read More »
playa de las Teresitas beach ranta tenerife Teneriffa

Teneriffan parhaat rannat lapsiperheelle

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Teneriffan parhaat rannat lapsiperheelle Löydä Teneriffan parhaat lapsiystävälliset rannat! Oppaamme korostaa turvallisimpia, viihdyttävimpiä

Read More »