Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista

Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä

Aktiiviloma Kanariansaarilla

aktiiviloma kanarialla kuvassa varjoliitoa eli paragliding ja monia muita harrastuksia ja ajanviettotapojaKanariansaaret, Espanjalle kuuluva saariryhmä Atlantin valtameressä, tarjoaa aktiivilomailijoille ihanteellisen yhdistelmän auringonpaistetta, upeita maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja. Erityisesti pääsaaret Gran Canaria ja Teneriffa ovat suosittuja kohteita niille, jotka etsivät seikkailua lomallaan. Tässä artikkelissa tutustumme näiden kahden saaren tarjoamiin aktiviteetteihin ja niiden hintoihin.

 

Gran Canaria – Monipuolisen Aktiiviloman Mekka

Gran Canaria tunnetaan monipuolisista maisemistaan, jotka vaihtelevat hiekkarannoista vuoristomaisemiin. Saarella voi harrastaa lukuisia ulkoilma-aktiviteetteja.

Vaellus ja Vuorikiipeily Gran Canarian vuoristoalueet, kuten Roque Nublo, tarjoavat upeita vaellusreittejä. Reitit vaihtelevat helpoista kävelylenkeistä haastaviin vuorikiipeilyseikkailuihin. Hinnat vaellusretkille alkavat noin 30 eurosta per henkilö, sisältäen oppaan ja vakuutuksen.

Vesiurheilu Gran Canarian rannikko on ihanteellinen paikka vesiurheilulle. Surffaus, purjelautailu ja sukellus ovat suosittuja aktiviteetteja. Esimerkiksi sukelluskurssit maksavat alkaen noin 50 euroa, sisältäen varusteet ja koulutuksen.

Pyöräily Maastopyöräily on suosittu harrastus Gran Canarian vuoristoteillä ja poluilla. Pyöränvuokraus maksaa keskimäärin 25 euroa päivässä, ja opastetut retket ovat saatavilla lisämaksusta.

Teneriffa – Luonnon Kauneuden ja Äärimmäisten Elämysten Saari

Teneriffa, joka on tunnettu Teiden tulivuoresta ja upeista rannoistaan, tarjoaa erinomaiset puitteet aktiivilomalle.

Teide Kansallispuisto Vaellus Teiden kansallispuistossa on unohtumaton kokemus. Reitit vaihtelevat helpoista kävelyistä jyrkkiin nousuihin. Kansallispuiston sisäänpääsy on ilmainen, mutta opastetut retket maksavat noin 20-50 euroa henkilöltä.

Parapente ja Laskuvarjohyppy Teneriffalla voit kokea adrenaliiniryöppyjä parapenten tai laskuvarjohypyn muodossa. Nämä aktiviteetit tarjoavat huikeita näkymiä saaren yli ja hinnat alkavat noin 90 eurosta.

Lainelautailu ja Snorklaus Teneriffan rannikolla voi harrastaa lainelautailua ja snorklausta. Lainelautailukurssit maksavat alkaen 40 euroa, ja snorklausretket noin 35 euroa, sisältäen varusteet ja oppaan.

Muita Aktiviteetteja

Molemmilla saarilla on myös muita aktiviteetteja, kuten hevosratsastus, kajakkimelonta ja golf. Hinnat vaihtelevat aktiviteetista riippuen, mutta useimmiten ne ovat kohtuullisia ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.

Yhteenveto

Kanariansaarten Gran Canaria ja Teneriffa tarjoavat aktiivilomailijoille unohtumattomia kokemuksia luonnonkauniissa ympäristössä. Saarten monipuoliset aktiviteetit sopivat niin seikkailunhaluisille kuin rentoutusta etsiville matkailijoille. Hintataso vaihtelee, mutta useimmat aktiviteetit ovat kohtuuhintaisia ja helposti saavutettavissa.

aktiivinen aktiiviloma kanariansaarilla

Aktiiviloma Kanariansaarilla

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Aktiiviloma Kanariansaarilla Kanariansaaret, Espanjalle kuuluva saariryhmä Atlantin valtameressä, tarjoaa aktiivilomailijoille ihanteellisen yhdistelmän auringonpaistetta,

Read More »
gran canaria

Gran Canarian parhaat rannat

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Gran Canarian parhaat rannat lapsiperheelle Koe Gran Canarian parhaat rannat – Maspalomasin avarat

Read More »
luontoa kanariansaarilla

Gran Canarian ja Teneriffan luonto

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Kanariansaarten luonto Gran Canarialla ja Teneriffalla Gran Canarian ja Teneriffan saaret, osa Espanjan

Read More »
vuokra-autoja teneriffalla taustalla teide tulivuori

Auton vuokraaminen Teneriffalla

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Auton vuokraaminen ja autoilu Teneriffalla Teneriffa on yksi Kanariansaarten suosituimmista matkakohteista, joka tarjoaa

Read More »
playa de las Teresitas beach ranta tenerife Teneriffa

Teneriffan parhaat rannat lapsiperheelle

Kaikki mitä olet halunnut tietää Kanariansaarista Kaikki Kanariansaarista yhdessä paikassa ole hyvä Teneriffan parhaat rannat lapsiperheelle Löydä Teneriffan parhaat lapsiystävälliset rannat! Oppaamme korostaa turvallisimpia, viihdyttävimpiä

Read More »